Kontakt KUD-a

kud.strmec@gmail.com

Vladimira Nazora 13, 10434 STRMEC

Strmečki mališani nastupili pred 70000 gledatelja PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 12 Svibanj 2014 07:19

Dani beba, djece i trudnica održani su po petnaesti puta zadnji vikend u travnju. Trgovački centar u Zaprešiću ugostio je izlagače dječje opreme i omogućio roditeljima i onima koji će to tek postati da upoznaju brojne novitete iz dječjeg svijeta.

Strmečki mališani su pak predstavili svima pjesmu i ples te pomogli mnogima da odluče djecu uputiti u glazbene aktivnosti. Publiku su privukli izvedbom poznatih Maestro muzika i Blistaj, blistaj zvijezdo mala. Izveli su Mališani i Našu pjesmu te objasnili djeci, koja su njihov nastup sa zanimanjem pratila, kako mačke mogu svirati pjesmom Jedna je mačka glasovir svirala. Zanimalo je djecu i tko kraj rijeke hrče, a pjesma Cvrčak i žabe slikovito im je ispričala kako je riječ o krokodilu. Ipak, Što se u riječima krije bila je pjesma koja je izazvala najveće zanimanje, a Strmečki su mališani slovo po slovo objasnili u čemu je tajna.

Nisu Mališani samo radili, oni su se kao i ostali zabavljali i igrali u igraonicama, osvajali nagrade u nagradnim igrama i upoznali nove prijatelje.

Nikako nije tajna kako djeca iz Strmca redaju uspješne nastupe, a ovaj pred preko 70 000 posjetitelja odradili su iskreno, veselo i dječje, onako kako samo oni znaju.

 
valid xhtml valid css